Despre noi

 
Suntem o companie care oferă produse de îngrijire a corpului și a pielii de înaltă performanță, care oferă rezultate imediate.

Ca și companie, ne opunem oricărui cult al frumuseții promovat în mass-media și suntem responsabili din punct de vedere ecologic, luând măsuri concrete pentru a contribui la realizarea unui mediu mai sustenabil. Suntem hotărâți să ne îmbunătățim continuu în toate aspectele afacerii noastre și suntem transparenți în privința parcursului nostru, a situației actuale și a direcției în care ne îndreptăm.

 
Diversificarea gamei de produse: extindem echipa noastră de dezvoltare a brand-urilor pentru a include membri care se vor asigura că testăm toate produsele noastre noi înainte de a le pune în vânzare pentru tine.

 
Angajamentul nostru de a lăsa o amprentă mai ușoară asupra planetei înseamnă că avem o implicare continuă în identificarea materialelor de ambalare durabile și inovatoare. Depunem eforturi susținute pentru a ne asigura că fiecare element al ambalajului nostru este cât mai sustenabil posibil.

 
Când vine vorba de plastic, ne propunem proactiv să utilizăm cât mai puțin posibil și continuăm să înlocuim componentele noastre din plastic cu mărci și produse durabile. Avem mereu în vedere imaginea de ansamblu atunci când vine vorba de ambalajul produselor noastre de marcă. Atunci când nu putem găsi o alternativă la plastic, căutăm modalități de reciclare pentru a ne asigura că acesta nu ajunge în gropile de gunoi sau în oceane. În viitorul apropiat, toate sticlele noastre de pulverizare și pompițele vor fi, de asemenea, fabricate din plastic reciclat în proporție de 100%.

Cart

Thank you. Your order has been received.

Please wait while redirecting to your order...